D&A HUMMUS BISTRO OOSTENBURGERGRACHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 286 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij d&a hummus bistro Oostenburgergracht. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2022 om 21:35 In één woord ‘heerlijk’
3 okt 2022 om 21:23 TE laat bezorgd.
3 okt 2022 om 14:49 Heerlijk
6 jul 2022 om 22:35 Super lekker
5 jun 2022 om 22:23 Wonderful as always. It is great food. Fast delivery despite the pouring rain. Thanks again!
4 jun 2022 om 18:28 Tsja, anderhalf uur wachten is echt veel te lang.
2 jun 2022 om 17:53 Vorige bestelling ook opgevallen, 3 broodjes voor 2 personen. Voorheen kreeg je per persoon dus per gerecht 2 broodjes. Of is het altijd 1 te weinig? Of krijg je een extra? Geen groente bij de humus en duur om deze extra te bestellen
26 mei 2022 om 19:11 Food was great in taste, but, we had an item missing (the shakshuka didn’t come with a side of salad as promised)
8 mei 2022 om 22:57 Eten is heerlijk. Maar ik bestelde falafel met tahin voor 8.20. Ik kreeg 5 falafel balletjes zonder tahin. Ik bestelde shakahuka met geitenkaas en spinazie. In de uitleg staat: met augurk en een kleine salade. Ik heb beide niet gezien. Jammer.
8 mei 2022 om 20:45 Prima lekker, maar best duur voor wat je krijgt en de bezorging liet enorm lang op zich wachten. Ik zou hier niet nog eens bestellen
1 apr 2022 om 19:06 Heerlijk eten en werd snel bezorgd! Ga hier zeker vaker bestellen!!