D&A HUMMUS BISTRO OOSTENBURGERGRACHT

D&A HUMMUS BISTRO OOSTENBURGERGRACHT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 275 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij d&a hummus bistro Oostenburgergracht. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2022 om 22:23 Wonderful as always. It is great food. Fast delivery despite the pouring rain. Thanks again!
4 jun 2022 om 18:28 Tsja, anderhalf uur wachten is echt veel te lang.
2 jun 2022 om 17:53 Vorige bestelling ook opgevallen, 3 broodjes voor 2 personen. Voorheen kreeg je per persoon dus per gerecht 2 broodjes. Of is het altijd 1 te weinig? Of krijg je een extra? Geen groente bij de humus en duur om deze extra te bestellen
26 mei 2022 om 19:11 Food was great in taste, but, we had an item missing (the shakshuka didn’t come with a side of salad as promised)
8 mei 2022 om 22:57 Eten is heerlijk. Maar ik bestelde falafel met tahin voor 8.20. Ik kreeg 5 falafel balletjes zonder tahin. Ik bestelde shakahuka met geitenkaas en spinazie. In de uitleg staat: met augurk en een kleine salade. Ik heb beide niet gezien. Jammer.
8 mei 2022 om 20:45 Prima lekker, maar best duur voor wat je krijgt en de bezorging liet enorm lang op zich wachten. Ik zou hier niet nog eens bestellen
1 apr 2022 om 19:06 Heerlijk eten en werd snel bezorgd! Ga hier zeker vaker bestellen!!
26 mrt 2022 om 21:17 Heerlijke shakshuka met spinazie en feta. Heerlijke tomatensaus. Lekker vers brood. Smullen.
22 mrt 2022 om 14:19 Het eten was lekker maar vond 5 falafel balletjes voor ruim 8 euro wel prijzig. Eten is goed maar voor de prijs vind ik het weinig.
20 mrt 2022 om 19:25 Hummus helaas erg flauw! Andere gerechten gewoon lekker.
13 mrt 2022 om 19:00 Graag servetten toevoegen
24 jan 2022 om 8:57 Erg lekkere shakshukka!!